marți, 28 martie 2017

Siguranţa personala, siguranţa locuinţei şi a bunurilor!

Luni, 03.04.2017, ora 11.00, la Sala de Conferinte de la RADET Ilioara (etaj 3, str. Strada Ilioara nr. 16 – fosta Scoala de soferi, Sectorului 3 Bucuresti, Centrul de Formare Profesionala RADET), are loc va avea loc o activitate informativ-preventivă, dedicată administratorilor de imobile, membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari, pe tema siguranţei personale, locuinţei şi a bunurilor.
Actiunea se va derula in cadrul ,,Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”, manifestare iniţiată de Poliţia Română şi care constă în organizarea unor evenimente publice cu caracter preventiv, în acord cu priorităţile instituţionale privind siguranţa cetăţenilor.   
În cadrul întâlnirii se vor prezenta modurile de operare frecvente şi modalităţile de prevenire pentru furturile din locuinţe, de/din auto, tâlhării, înşelăciuni prin telefon.
Invitati: Reprezentanti ai asociatiilor de proprietari din Bucuresti; Poliția Română - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității (Inspectoratul General al Poliţiei Române),  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliția Locală a Municipiului București, Politia Locala Sector 1-6 Bucuresti; specialisti si companii in domeniu.
Invitat permanent- RADET Bucuresti.
Vă invităm să participati alături de noi la acest eveniment şi vă rugăm să popularizaţi această activitate în rândul cetatenilor, astfel încât un număr cât mai mare dintre aceştia să beneficieze de informaţiile preventive puse la dispoziţie de Poliţia Română.
Sprijinul dumneavoastra, participarea specialistilor delegati sunt factori ce contribuie la ceea ce noi considerăm că sunt programe de succes.
NUMĂR LIMITAT DE LOCURI - 60! VĂ RUGĂM SĂ CONFIRMAŢI PARTICIPAREA LA 0726.373.000, 0743.627.705, 021.341.30.62, tatiana.musteata@habitaturban.ro;
Persoană de contact Poliția Română - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalități: comisar-sef de poliţie Deoanca Dragoş – tel. 0212082525/int 26373, prevenire@politiaromana.ro! 
Va dorim succes in activitatea pe care o desfasurati, va multumim pentru colaborare si sprijin si va asiguram de intreaga noastra consideratie.
Mihai Mereuta
Presedinte
LIGA asociaŢiilor de Proprietari
HABITAt
AsociaŢia RomÂnĂ pentru LocuinŢe
CASA PLUS
preŞedinte: MIHAI MEREUŢĂ - 0744.751.416; mihai.mereuta@habitaturban.ro;
director executiv: tatiana ecaterina musteaŢĂ – 0726.373.000; tatiana.musteata@habitaturban.ro;
director resurse umane: daniela FLORINA huŢan - 0743.627.705; dana.hutan@habitaturban.ro;
consultant servicii publice: radu corneliu dumitrescu – conctranspresp@yahoo.com;
consultant SECTOR 1: FLORENTIN DOGARU - 0723.703.539, norudogaru@yahoo.com, sector 1
Consultant sector 2: gabriela bratu - bratugabriela61@yahoo.com
consultant SECTOR 3: Dan rujan - 0744.346.420; drujan1@gmail.com;
consultant SECTOR 4: viorica stefu – 0724.507.447; famstefu@yahoo.com;
consultant SECTOR 5: ANDREI GHEORGHE - 0722.422.684, michelefilip@yahoo.com, sector 5
MEDIATOR - marta Şeicaru jenicĂ - 0723.229.591. marta.jenica@yahoo.com;
expERT contABIL - gabriela bratu - bratugabriela61@yahoo.com;
AVOCAT - ALEXANDRU TIU - alexandru_tiu@yahoo.com; 0744.422.580
Consultant audit energetic - CONSTANTIN PETRIU 0722.507.373;
Consultant asigurari – ana furtuna - office@baldor.ro;

ACTIUNi REALIZATe cu sprijinul: veolia energie romania sa, Elsaco, ista romania, radet bucuresti, ENVIRON – SNRB. partener media: RADIO ROMANIA ACTUALITATI – BUCURESTI FM 98,3; arena CONSTRUCTIILOR.

MEMBRII / COLABORATORI
Liga Asociatiilor de Proprietari habitat, Uniunea Locala a Asociatiilor Locative Arad (ULALA), Uniunea Judeteana a Asociatiilor de proprietari arges, LIGA asociatiilor de proprietari campulung muscel, Liga Judeteana a Asociatiilor de Proprietari Bacau, Asociatia de Proprietari Fagului oradea, Federatia Asociatiilor de Proprietari Botosani, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Braila, Asociatia Proprietarilor de Locuinte si a Operatorilor de Servicii din Mun. Brasov, Liga Asociatiilor de Proprietari ialomita, Uniunea Asociatiilor de Proprietari din Buzau, Uniunea Municipala a Asociatiilor de Locatari si Proprietari resita, Federatia asociatiilor de Proprietari Cluj Napoca, Federatia Asociatiilor de Proprietari Dej, Federatia Asociatiilor de Proprietari Mangalia, Federatia Asociatiilor de Proprietari Navodari, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Constanta, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Medgidia, Uniunea Judeteana a Asociatiilor de Locatari si Proprietari Dolj, Grupul de Integrare a Asociatiilor de Proprietari galati, Asociatia de Proprietari Mihai Eminescu borsec, Uniunea Asociatiilor de proprietari Deva, Asociatia Grupul Asociatiilor de Proprietari Iasi, Uniunea asociatiilor de proprietari si Locatari din Mun. Piatra Neamt, Uniunea Judeteana Olt a Asociatiilor de proprietari si Chiriasi, ALIANTA Asociatiilor de Proprietari Prahova, Liga Asociatiilor de Proprietari Negresti Oas, Liga Asociatiilor de Proprietari Tirgu Mures, Liga Asociatiilor de Proprietari Turnu Magurele, Federatia Asociatiilor de Proprietari Lugoj, Federatia Asociatiilor de Locatari Timisoara, Uniunea Judeteana a Asociatiilor de Proprietari Rimnicu Vilcea, Asociatia de Proprietari R 64 Oltenita, Asociatia Romana pentru Locuinte - CASA PLUS
     Dezbaterea
Siguranţa personala, siguranţa locuinţei şi a bunurilor!
Agenda EVENIMENTULUI


Luni, 03 aprilie 2017, sala de conferinte ilioara radet
10:30 – 11.00
Primirea si înregistrarea participantilor

11:00 – 11:15
Cuvânt introductiv, prezentarea invitaţilor, lansarea Conferintei
  • Mihai MEREUTA – Presedinte Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat/ Asociatia Romana pentru Locuinte Casa Plus;


11:15 – 12:15
Prezentari
  • Poliția Română - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității
  • Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, 
  • Poliția Locală a Municipiului București,
  • Politia Locala Sector 1-6 Bucuresti;
  • Companii / specialisti in domeniu

12:15 – 13:00 
  • Interventii ale membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari;
  • Intrebari / Raspunsuri / Concluzii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu