joi, 19 martie 2015

VA RUGAM SA SPRIJINITI PROGRAMELE DE CONSILIERE GRATUITA ADRESATE MEMBRILOR SI REPREZENTANTILOR ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI APLICAND PREVEDEREA 2%

Ce inseamna 2% pentru dumneavoastra
·         Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS. Puteti astfel decide catre cine merg (2%) din impozitele achitate deja catre bugetul de stat de catre dumneavoastra!

De ce e bine sa folositi aceasta prevedere?
·       Nu va costa nimic!
·         Contribuiti la eficientizarea cheltuirii banului public-deci al dumneavoastra!
·         Puteti ajuta la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari directionand 2% catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
·         Va puteti asigura ca acei bani raman in comunitatea dvs. directionandu-i catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
·         Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS!
Ce trebuie sa faceti?
Datele de contact:
• Numele organizatiei: ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS
• Codul de identificare fiscala (codul fiscal) : 26590851
• Contul organizatiei in format IBAN: RO31BRDE441SV27951514410 BRD – UNIREA
Daca aveti venituri doar din salarii  completati declaratia 230.
Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2014, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.
Puteti obtine declaratiile 200 si 230 de la administratiile financiare, le puteti descarca de pe site-ul ANAF, puteti ruga o cunostinta sa va faca o copie, puteti cere o copie ASOCIAŢIEI ROMÂNE PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
Trimiteti prin posta declaratiile administratiei financiare de la domiciliul dvs. sau depuneti-o chiar dvs. Termenul limita este 25 mai 2015!
DOAR SPRIJINITI DE DUMNEAVOASTRA PUTEM CONTINUA SERVICIILE DE CONSILIERE GRATUITA ADRESATE MEMBRILOR SI REPREZENTANTILOR ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI!

Ne puteti contacta la: mihai.mereuta@habitaturban.ro, tel 021.3413062, mobil 0743.627.705, sau adresa corespondenta: OP 49, CP 21 Sector 2 Bucuresti. www.habitaturban.ro, www.regenerareurbana.ro, www.casa-plus.ro; http://urban-plus-ro.blogspot.ro/
preŞedinte: MIHAI MEREUŢĂ - 0744.751.416; mihai.mereuta@habitaturban.ro;
director executiv / Director Formare profesionalĂ / responsabil certificare competente: tatiana musteaŢĂ - 0726.373.000; tatiana.musteata@habitaturban.ro;
director daniela huŢan - 0743.627.705; dana.hutan@habitaturban.ro;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu