Treceți la conținutul principal

VA RUGAM SA SPRIJINITI PROGRAMELE DE CONSILIERE GRATUITA ADRESATE MEMBRILOR SI REPREZENTANTILOR ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI APLICAND PREVEDEREA 2%

Ce inseamna 2% pentru dumneavoastra
·         Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS. Puteti astfel decide catre cine merg (2%) din impozitele achitate deja catre bugetul de stat de catre dumneavoastra!

De ce e bine sa folositi aceasta prevedere?
·       Nu va costa nimic!
·         Contribuiti la eficientizarea cheltuirii banului public-deci al dumneavoastra!
·         Puteti ajuta la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari directionand 2% catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
·         Va puteti asigura ca acei bani raman in comunitatea dvs. directionandu-i catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
·         Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS!
Ce trebuie sa faceti?
Datele de contact:
• Numele organizatiei: ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS
• Codul de identificare fiscala (codul fiscal) : 26590851
• Contul organizatiei in format IBAN: RO31BRDE441SV27951514410 BRD – UNIREA
Daca aveti venituri doar din salarii  completati declaratia 230.
Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2014, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.
Puteti obtine declaratiile 200 si 230 de la administratiile financiare, le puteti descarca de pe site-ul ANAF, puteti ruga o cunostinta sa va faca o copie, puteti cere o copie ASOCIAŢIEI ROMÂNE PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
Trimiteti prin posta declaratiile administratiei financiare de la domiciliul dvs. sau depuneti-o chiar dvs. Termenul limita este 25 mai 2015!
DOAR SPRIJINITI DE DUMNEAVOASTRA PUTEM CONTINUA SERVICIILE DE CONSILIERE GRATUITA ADRESATE MEMBRILOR SI REPREZENTANTILOR ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI!

Ne puteti contacta la: mihai.mereuta@habitaturban.ro, tel 021.3413062, mobil 0743.627.705, sau adresa corespondenta: OP 49, CP 21 Sector 2 Bucuresti. www.habitaturban.ro, www.regenerareurbana.ro, www.casa-plus.ro; http://urban-plus-ro.blogspot.ro/
preŞedinte: MIHAI MEREUŢĂ - 0744.751.416; mihai.mereuta@habitaturban.ro;
director executiv / Director Formare profesionalĂ / responsabil certificare competente: tatiana musteaŢĂ - 0726.373.000; tatiana.musteata@habitaturban.ro;
director daniela huŢan - 0743.627.705; dana.hutan@habitaturban.ro;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ATRIBUTII ALE POLITISTULUI DE PROXIMITATE

ATRIBUTII ALE POLITISTULUI DE PROXIMITATE §Realizeaza cunoasterea populatiei, sub aspectul numarului locuitorilor, structurii, obiceiurilor si traditiilor cu caracter local, domiciliului si resedintei; §Este prezent în fiecare zi minim 6 ore pe jos în cartier pentru ca cetatenii sa il poata aborda; §Stabileste contacte permanente cu administratorii asociatiilor de proprietari, factorii responsabili din cadrul unitatilor de invatamant, societatilor comerciale, organizatiilor neguvernamentale, administratiei publice locale pentru identificarea factorilor de risc privind ordinea publica si siguranta cetateanului si stabilirea masurilor comune de prevenire si combatere a faptelor antisociale; §Participa la sedintele asociatiilor de proprietari si la alte evenimente din cartier; §Consiliaza cetatenii care fac parte din categoriile cu grad inalt de risc din punct de vedere al victimizarii; §Mediaza si rezolva amiabil conflictele interumane; §Formeaza sau participa la ateliere, care au ca obi…

Sarbatori Pascale cu Pace in Suflet!

Conferinta Nationala a Asociatiilor de Proprietari.-12 mai, Târgu Mureș - AGENDA