joi, 18 septembrie 2014

In data de 1 octombrie 2014, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne începând cu ora 10.30, va avea loc o activitate informativ-preventivă, dedicată administratorilor de imobile, pe tema siguranţei personale, locuinţei şi a bunurilor

          În perioada 29 septembrie - 3 octombrie 2014, la nivel naţional, urmează să se deruleze ,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, manifestare iniţiată de Poliţia Română şi care constă în organizarea unor evenimente publice cu caracter preventiv, în acord cu priorităţile instituţionale privind siguranţa cetăţenilor.         

Astfel, în data de 1 octombrie 2014, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne din strada Mihai Vodă nr 17, sector 5, Bucureşti, începând cu ora 10.30, va avea loc o activitate informativ-preventivă, dedicată administratorilor de imobile, pe tema siguranţei personale, locuinţei şi a bunurilor. În cadrul întâlnirii se vor prezenta modurile de operare frecvente şi modalităţile de prevenire pentru furturile din locuinţe, de/din auto, tâlhării, înşelăciuni prin telefon. De asemenea, la acţiune vor participa reprezentanţi ai Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate care vor expune, la standurile organizate în incinta centrului, tehnica de securitate şi vor prezenta participanţilor utilitatea sistemelor de securitate.

          Vă invităm să fiţi alături de noi la acest eveniment şi vă rugăm să popularizaţi această activitate în rândul administratorilor de imobile din Bucureşti, astfel încât un număr cât mai mare dintre aceştia să beneficieze de informaţiile preventive puse la dispoziţie de Poliţia Română.

Persoană de contact: subcomisar de poliţie Deoanca Dragoş – tel. 0213149677
Puteţi confirma participarea, până la data de 29 septembrie a.c., la adresa de email prevenire@politiaromana.ro         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu