duminică, 19 ianuarie 2014

Conferinta cu tema: Relatia asociatiilor de proprietari cu ITM Bucuresti! Obligatii legate de relatiile de munca si SSM!

INVITATIE

            In cadrul seminariilor complet gratuite adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari, joi, 23.01.2014, ora 11.00, la Sala de Conferinte de la RADET Ilioara (etaj 3, str. Strada Ilioara nr. 16 – fosta Scoala de soferi, Sectorului 3 Bucuresti), are loc Conferinta cu tema: Relatia asociatiilor de proprietari cu ITM Bucuresti! Obligatii legate de relatiile de munca si SSM!
Dezbaterile  vor viza:
      Activitatea de control –SSM, prin inspectorii de munca, cu privire la  urmărirea  îndeplinirii  obligaţiilor  legale  de  către asociatiile de proprietari in caliatate de angajatori  în  domeniile  condiţiilor  de  muncă,  apărării  vieţii,  integrităţii corporale şi sănătăţii salariaţilor şi a altor participanţi la procesul de muncă  si alte aspecte in aplicarea legislaţiei referitoare la securitatea şi sănătatea în munca.
      Relatia asociatiilor de proprietari cu ITM Bucuresti;
      Obligatiile membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari cu privire la relatiile de munca, REVISAL, SSM;
Invitati:
      Reprezentanti ai asociatiilor de proprietari din Bucuresti;
      Reprezentanti ai ITM Bucuresti;
      Reprezentanti ai Serviciilor pentru Asociatiile de Proprietari din cadrul Primariilor de Sector;
      Reprezentanti ai prefecturii municipiului bucuresti, Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, Consiliului general Al Municipiului Bucuresti,
      Invitati permanenti: radet Bucuresti
      Specialisti in domeniu;


NUMAR LIMITAT DE LOCURI! VA RUGAM SA CONFIRMATI PARTICIPAREA LA: mihai.mereuta@habitaturban.ro, sau fax 021.319.07.99, sau mobil 0744.751.416, sau adresa corespondenta: OP 49, CP 21 Sector 2 Bucuresti. www.habitaturban.ro, www.regenerareurbana.ro
presedinte: MIHAI MEREUTA - 0744.751.416; mihai.mereuta@habitaturban.ro;
director executiv: tatiana musteata - 0726.373.000; tatiana.musteata@habitaturban.ro;
Inspector resurse umane: hutan daniela - 0726.949.000; dana.hutan@habitaturban.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu